Hoe kan je boeken?

Hoe kan je boeken?

Met je FreeCityFlight voucher kun je kiezen voor een retourvlucht naar keuze uit zes bruisende Europese steden; Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Nice of Venetië.

In slechts enkele stappen kun je jouw vliegticket(s) aanvragen:7

1. Activeer je FreeCityFlight Voucher(s) 

FreeCityFlight voucher:
De FreeCityFlight voucher is na activering en (indien van toepassing) betaling van de eigen bijdrage te gebruiken. Activeren en eventueel betalen doe je via deze website. Vul bij de activering de persoonsgegevens in zoals die staan vermeld op je paspoort of identiteitsbewijs. Aan het einde ontvang je een activeringscode en deze vul je in op de FreeCityFlight voucher(s).

Nadat VIMAS de activering en (indien van toepassing) eigen bijdrage heeft ontvangen, krijg je binnen 8 werkdagen een reserveringsvoucher per e-mail toegestuurd. Met deze reserveringsvoucher kun je jouw gewenste vliegticket(s) aanvragen.

Eigen bijdrage:
Per FreeCityFlight voucher is er een eigen bijdrage verplicht. Deze is t. b. v. luchthavenbelasting, de hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de gekozen bestemming. Voor Berlijn en Londen is dat €9 ,voor Barcelona en Kopenhagen €19, en voor Nice en Venetië €14, allen per enkele vlucht. Tijdens de activering kun je direct de eigen bijdrage online voldoen, of later zelf overmaken per bankoverschrijving. De boekingskosten bedragen € 10 per boeking.

 All-In FreeCityFlight voucher:
Heb je een All-In FreeCityFlight voucher, dan is de hierboven vermelde verplichte eigen bijdrage reeds inbegrepen. Links van het vouchernummer wordt aangegeven of je een All-In FreeCityFlight voucher hebt. Zo ja, ga dan naar www.gratistickets.nl om jouw All-In FreeCityFlight voucher te activeren.

2. Stuur je reservering op

Het aanvragen van de vliegticket(s) is de laatste stap. Dit doe je door de reserveringsvoucher uit te printen, correct en volledig ingevuld te vullen, te ondertekenen en deze tijdig, tesamen met de originele FreeCityFlight voucher, per post op te sturen naar VIMAS. Wij adviseren om dit aangetekend te versturen, maar dat mag je uiteraard zelf bepalen. Incomplete of niet correct ingevulde aanvragen kunnen we niet in behandeling nemen. Na ontvangst gaat VIMAS direct op zoek naar een geschikte vlucht en binnen een week ontvang je per e-mail bericht. Lees voordat je gaat activeren de actievoorwaarden goed door.

Toelichting persoonsgegevens:
VIMAS behandelt de aanvraag en boeking van de vliegtickets. Tijdens de activering wordt om persoonlijke gegevens gevraagd. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de boeking en om je te kunnen bereiken in geval van een vluchtwijziging of noodgeval. Lees hiervoor ook onze Privacy Statement.

3. Geniet van je reis!

Wij boeken je vliegticket(s) en jij kunt lekker gaan genieten van een mooie vakantie of citytrip.
Heb je vragen? Lees dan voor vertrek onze veelgestelde vragen even door. 

Klaar voor vertrek?

Heb je de voor jou geldende actievoorwaarden gelezen en wil je de vouchers activeren? 

Have a great holiday ☺️